PUPPYcursus        Er is gèèn wachtlijst! Je kunt elke week starten! 

Onze puppycursus is informatief, bied verrassend praktische adviezen en is gezellig. Je komt samen met je hondje en andere puppy’s in een veilige en schone omgeving op cursus. Onze puppycursus richt zich voornamelijk op het opvoeden van je puppy tot een fijne huisgenoot. Jijzelf leert de regels van de hondentaal kennen en toepassen. Daardoor wordt jij voor je hondje een fijne ouder. Deze Puppycursus kan je daarom vergelijken met een mix tussen de kleuterschool en het consultatiebureau.

Je kan al terecht met je puppy vanaf de leeftijd van 8 weken. Dat is helemaal veilig en afgestemd met dierenartsen. Wel moet je puppy een zogenaamde ‘neusenting’ hebben gehad tegen kennelhoest (geen spuit maar druppels in het neusje).
Natuurlijk is ook je partner van harte welkom op onze puppycursus!

Belangrijk:
Soms wordt nog aan puppy-eigenaren het advies gegeven om niet voor de 12de week op cursus te gaan. Volgens al 20 jaar beschikbare kennis over ontwikkeling van puppygedrag is dit advies zeer schadelijk voor de mentale ontwikkeling van je puppy! Het is belangrijk dat je zo vroeg mogelijk (maar niet voor de 8ste week) deelneemt aan de puppycursus. Een schone lesomgeving is dan gewenst. Natuurlijk hebben we daarvoor gezorgd.

Jippie!
Ik doe mee met de puppycursus! 

puppycursus

Onze aanpak:

  • Direct beginnen met je puppy. Start elke week, geen wachtlijst.
  • Deelname met puppy’s vanaf 8 weken
  • Zaterdagochtend in Sweikhuizen (9:30 – 10:30 uur)
  • Kennelhoestenting is verplicht. Wij adviseren een zgn. ‘neusenting’ omdat deze vrijwel gelijk bescherming geeft.
  • 5 lessen van 1 uur, zowel binnen als buiten.
  • Puppycursus ‚€ 75,- (incl. 21 % BTW.)