Wat gebeurd er nadat je het Inschrijfformulier hebt verstuurd?

Als je het inschrijfformulier geheel hebt in gevuld en verstuurd, wordt je via je scherm gevraagd om te betalen. Dat gaat veilig met IDEAL.
Je inschrijving wordt door de administratie van de hondenschool ontvangen en in de planning verwerkt. Er zijn dan twee mogelijkheden:

1) Wanneer je ingeschreven hebt voor de puppycursus, dan kun je op de eerstvolgende zaterdagochtend beginnen met de cursus. Die start namelijk élke week! De lestijd is van 9.30 – 10.30 uur. Je krijgt geen verder bericht, je kunt gewoon naar de les komen.
Let op: Als je de eerstvolgende lesdag nog niet kunt komen, bijvoorbeeld omdat je je puppy nog moet krijgen, hoef je niet te bellen of te mailen. Je kunt, nadat je je aangemeld hebt, gewoon komen op de voor jou eerstvolgende mogelijke lesdag.

2) Heb je je ingeschreven voor één van de andere cursussen, dan krijg je per email bericht over:
* wanneer de cursus start
* de lestijd
* wie de docent is
* wat je wel en niet moet meenemen.


Lessen tijdens feestdagen en vakanties

De lessen gaan op vrijwel alle feestdagen door, Kerst en Nieuwjaar uitgezonderd. Ook tijdens vakanties worden cursussen gegeven. Er is bij onze hondenschool dus géén zomerstop! Is er een keer geen lesdag, dan wordt je daar door je docent over geïnformeerd.
Actuele informatie vindt je op de Faceboekpagina van de Hondentolk.


Wat doe je als je verhinderd bent?

Het kan gebeuren dat je een keer niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan een les. Je meldt je dan even af bij je docent of op het nummer van de hondenschool (06-22227390, bellen of sms). De gemiste les inhalen is niet mogelijk. Bespreek de eerstvolgende les met je docent de gemiste lesstof door.  Van jou wordt verwacht dat je in de volgende les een tandje extra bij zet. Van de docent zul je extra aandacht krijgen.


Lessen bij slecht weer

In vrijwel alle gevallen vinden de lessen doorgang, ongeacht de weersomstandigheden. Houd per seizoen rekening met de weersomstandigheden. Denk aan regenkleding, stevige schoenen, een speciale droogdoek voor je hond (op de les verkrijgbaar) en handschoenen in de winter. Neem bij zonnig weer een fles water mee voor je hond t.b.v. koeling bij oververhitting.
Als de weersomstandigheden zo slecht zijn dat een lesochtend niet kan doorgaan, dan zal dit op de Facebookpagina van de Hondentolk worden vermeld.


Iets onduidelijk?

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op. We helpen je graag verder!
eMail naar godfried@hondentolk.nl of bel tijdens kantooruren naar 06-22227390.

Cursusagenda

  • Puppycursus start ELKE week om 9.30 uur.
  • Na inschrijving van een van de andere cursussen krijg je per email bericht over de planning.
  • Cursusaanvangsdata worden niet op internet vermeld.
  • Voor actuele informatie over de cursussen zie FaceBook van de Hondentolk.