Gedragsproblemen bij je hond?

  Of het gedrag van je hond een probleem is bepaal je zelf. Daar heb je geen gedragstherapeut voor nodig.
  Wel om het op te lossen.

  Ondanks al de moeite die je gedaan hebt om je hond op te voeden en gehoorzaam te maken, kan het gebeuren dat het gedrag van je hond een  probleem wordt. Je bent naar een  hondenschool gegaan, advies van anderen opgevolgd, op het internet gezocht… Kortom, je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. Het is je boven het hoofd gegroeid en je merkt dat je het zelf niet meer kunt oplossen.

  Gedragsproblemen bij honden kunnen veel oorzaken hebben. Soms is het ‘iets in de hond’. Veel vaker heeft het te maken met de regels en structuur in het gezin. Ook komt het voor dat een hond liefdevol vanuit een asiel bij je is gekomen, en dat er -zonder dat je het wist- problemen meegereisd zijn.

  Het is je duidelijk; langer uitstellen is geen optie meer. Je hebt hulp nodig! Voor gedragstherapie voor honden kun je natuurlijk het beste bij een professional terecht. Honden-gedragspraktijk De Hondentolk help je graag in korte tijd de problemen op te lossen.

  >> verhalen uit de praktijk

  Een afspraak maken

  Wanneer het gedrag van je hond niet meer acceptabel is, is het wenselijk een afspraak te maken voor een intakegesprek. Dit intakegesprek kan plaatsvinden in onze  praktijkruimte of bij jou thuis.
  Godfried Dols is al meer dan 20 jaar erkend gedragstherapeut en gespecialiseerd in relationele therapie; hij zoekt -en vindt- oorzaken en gevolgen binnen het gezin. Daar draagt hij dan ook oplossingen voor aan.
  Hij draagt de geuzennaam de Hondentolk * met recht!

  Godfried is als geen ander in staat om de relatie tussen oorzaken en gevolg snel ‘spot-on’ helder te maken.
  Zijn behandelingen kunnen vanuit vele disciplines oplossingen aandragen. Van klassieke gedragstherapie tot energetische behandelingen. Maar altijd zijn de behandelingen kortdurend en effectief.
  En daarmee betaalbaar voor elke beurs.

  * de Hondentolk ® is een merknaam, beschermd door het BeNeLux Merkenbureau.

  De Hondentolk helpt!

  Ook al lijkt het probleem onoplosbaar, vrijwel altijd is het gedrag effectief en snel te veranderen.

  Vraag de Hondentolk®

  7 + 0 = ?