Wat onze klanten over de Hondentolk® zeggen

Ik kwam met mijn Rottweiler Kay bij Godfried Dols terecht gekomen omdat Kay met wandelen zich ontzettend erg opwind naar andere honden. Het intakegesprek was voor mij een ware openbaring, echt geweldig. Vervolgens een plan van aanpak doorgesproken, Kay moest daarbij  afvallen. We zijn nu 1,5 week verder en ik ben alleen maar heel heel dankbaar dat er nu al veranderingen plaatsvinden. Kay s al veel afgevallen, hij blijft rustig liggen als er honden langs komen en is veel meer ontspannen aan de riem. Geweldig en we zijn nog niet klaar… pas net bezig… Godfried je bent een topper !!!
Dankbaar dat ik samen met Kay voor deze weg gekozen heb.

Ik ben bij Godfried Dols uitgekomen vanwege het overmatig blaffen van Tommie, mijn kleine Maltezer.
Tommie blaft heel erg tegen andere honden en mensen die je op straat tegenkomt tijdens het wandelen.

Ik heb met Godfried het probleem besproken en een plan van aanpak opgesteld. Als na 2 behandelingen was er al zichtbaar resultaat. Tommie blaft (bijna) niet meer naar andere honden en mensen waardoor het wandelen opeens weer leuk geworden is

Nu het gedrag een week monitoren waarna we eventueel nog bij kunnen sturen. Ik ben erg tevreden over de aanpak en uiteraard over de snelle resultaten!

Ik heb de intake in Gedragspraktijk de Hondentolk als een ware openbaring ervaren. Heel mooi, een stevig gesprek, maar wel met een heel goed gevoel. En dat is voor mij zeker heel belangrijk aangezien ik daar hele vele jaren gewoon niet naar geluisterd heb. Gisteravond al vond ik Kay heel anders. Vanmorgen waren we op de zaak en zelfs onze medewerksters viel het op dat hij anders was. Normaal gesproken dan begroet hij iedereen heel uitbundig, maar vanmorgen lag hij in de zaak en bleef liggen en keek ze alleen maar aan. Ik weet dat dit de juiste weg is die ik samen met Kay mag bewandelen, want mijn gevoel zegt me ook dat deze hond niet voor niks op mijn pad gekomen is. Ook ik ben er nog niet, en samen kunnen we elkaar daar in helpen.

Nogmaals heel veel dank voor gisteren en ik zie uit naar onze volgende afspraak!

Wij kwamen met onze 3 jaar oude mechelse herder Diego bij Godfried, omdat we ten einde raad waren. Hij was vervelend naar de kinderen (bijten als hij zijn zin niet kreeg), niet te hanteren voor mij, maakte vanalles kapot en blafte heel veel. Alleen als hij aandacht kreeg van mijn man (Michel) dan luisterde hij. Hij eiste de aandacht van Michel ook op door telkens zijn snuit onder zijn hand te duwen. Maar zodra Michel naar het werk was werd hij een schreeuwende duivel.
Na een 2 uur durend verhelderend gesprek met Godfried zijn we begonnen met zijn aanpak.
We hadden twee keuzes: of zijn adviezen op
volgen of Diego laten inslapen. Hij was niet herplaatsbaar! Natuurlijk hebben we voor keuze 1 gekozen en zijn er vol voor gegaan. 

Ongelofelijk! Al na 2 dagen merkten we dat Diego rustiger en minder agressief was! We zijn nu 4 weken verder en we hebben een totaal andere hond in huis. Hij is niet vervelend meer naar de kinderen, blaft nauwelijks nog en gedraagt zich netjes in de bench met visite. Ook op straat gaat het steeds beter naar andere honden toe.
We zijn heel erg blij met de hulp van Godfried want hij geeft Diego een tweede kans!

Godfried SUPER bedankt voor het helpen bij de opvoeding van onze ‘probleem-hond’ !!!! Jij geeft ons steeds het vertrouwen en enthousiasme dat we hiervoor nodig hebben. Ik kan iedereen jouw kennis voor het goed opvoeden van honden aanbevelen.

Hallo Godfried, 31 juli ben je bij ons thuis geweest nadat we eerst een afspraak in de praktijk hebben gehad. (*Daar werden  adviezen gegeven en bloessemessences voor M (hond) uitgetest). Thuis heb je samen met ons en M de training gedaan. Wij willen even laten weten hoe het verlopen is. M reageerde direct heel positief. Wij hebben je aanwijzingen tot nu toe maar 3x hoeven te gebruiken. Vrijdag 3 augustus is M op jouw advies en op de door jou voorgestelde wijze gecastreerd. Ook dit is prima verlopen. Ook heb ik namens jou de dierenarts bedankt voor het meewerken aan deze manier van castreren.
M reageert nog amper op andere honden. Zelfs die ene hond waar hij agressief op reageerde, kunnen we nu gewoon passeren.  Wij kunnen nu meer genieten van onze hond. Daarvoor willen wij jou heel erg bedanken. Wij kunnen stoppen met de bloessemessences en het bandageren omdat zijn gedrag positief is  aangepast.  Per 1 september gaan wij voor 1 maand met caravan en hond op vakantie.  Hopelijk gaat t nu allemaal naar wens. We houden je op de hoogte!

Hartelijke groet W. en M. B. uit Roermond

* = Opmerking van de redactie.
Vanwege privacy worden hier op verzoek alleen initialen van de namen getoond.

Vraag de Hondentolk®

1 + 2 = ?