2 Maanden intensieve hulp

van de Hondentolk ®

Owjee, je hond heeft een gedragsprobleem! Dat erkennen is al een grote stap. Je hebt vast al van alles geprobeerd om het op te lossen. Misschien kreeg je al van meerdere mensen advies. Maar ondanks dat je zelf alles geprobeerd hebt is het niet gelukt. Er moet nu écht iets gebeuren, want zó kan het niet langer …

Je hoeft je niet rot te voelen dat het jou zelf niet gelukt is.
Gedragsproblemen oplossen is het moeilijkste wat er is.

Eerlijk is eerlijk, een gedragsprobleem kan meestal niet 1-2-3 opgelost worden. Maar met de hulp van Godfried Dols – de Hondentolk kan het gedragsprobleem vrijwel altijd binnen twee maanden opgelost worden. Dat is een belofte!

De opzet van een behandeltraject van 2 maanden

STAP 1

Intake bij jou en je partner thuis

Het intakegesprek duurt 1 tot 1,5 uur en is bij jou thuis. Godfried scant wat de gezinssituatie en -samenstelling is en in welke omstandigheden het probleemgedrag zich voordoet. Natuurlijk observeert hij ook het gedrag van je hond in huis. Door gespecialiseerde vakkennis en 30 jaar ervaring wordt hem snel duidelijk ‘hoe de vork in de steel zit’. Gelijk wordt een plan van aanpak voorgesteld!

STAP 2

Direct advies en plan van aanpak

In het tweede deel van het intakegesprek heeft Godfried een helder beeld gekregen van de gedragsproblemen, de heftigheid en de omstandigheden waarin het zich voordoet.
Samen met  jou en je partner bespreekt hij zijn behandelvoorstel en maakt afspraken. Dat moet goed afgestemd worden want het vormt de basis van de oplossing. Treuzelen is niet aan de orde. Er wordt gelijk een begin gemaakt!

STAP 3

2 Maanden 1 op 1 begeleiding

Intensieve begeleiding in een traject van twee maanden doormiddel van meerdere huisbezoeken voor overleg en training. ‘Zoveel als nodig’ is het uitgangspunt! Tussen deze afspraken door zijn er telefonische evaluaties. Je ondersteunt dat met zelfgemaakte filmpjes. Daarnaast is er 5 dagen per week overleg en ‘vraag en antwoord’ mogelijk via Whats-App. Zo krijg je maximale 1 op 1 begeleiding.

HUISBEZOEK BIJ JOU THUIS

Je maakt telefonisch een afspraak voor een Huisbezoek met intake- en adviesgesprek van anderhalf uur bij jou thuis. Godfried bespreekt en analyseert de probleemsituatie en observeert het gedrag van je hond.

Twee maanden intensieve begeleiding
Er wordt gelijk een aanvang gemaakt met de behandeling door het geven heldere richtlijnen en adviezen. Daarna volgen twee maanden online en/of telefonische nazorg (ondersteuning, advies, tips, evaluatie van de vorderingen), alsook huisbezoeken en praktijkbegeleiding met training.

Je hoeft zelf niet te reizen. Jij en je hond  blijven in hun comfortzône.
De afspraak kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Ik wil vrijblijvend overleg
met de Hondentolk®

1 + 6 = ?