TARIEVEN

Resultaat scoren is de basis van een afspraak met de Hondentolk ®. De behandelingen zijn relatief kortdurend van aard én succesvol. Samen zorgt dat ervoor dat de kosten voor een behandeling bij de Hondentolk ® in verhouding staan tot het succesvolle resultaat welke in korte tijd gerealiseerd wordt *. De kwaliteit zie je terug in een moderne,  diervriendelijke en no-nonsense aanpak van de gedragsproblemen van je hond. De recensies en mond tot mond reclame spreken voor zich.

De Hondentolk ® staat voor het succesvol oplossen van het probleemgedrag in een korte behandelperiode.

De vergoeding voor het huisbezoek dient vooraf te worden voldaan.  Je krijgt daartoe per WhatsApp een betaalverzoek. Al onze prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Op verzoek wordt u een rekening toegestuurd. Betaling tijdens het eerste consult of achteraf is niet mogelijk.  Eerst na betaling is de afspraak definitief. 

*  De behandelkosten zijn gerelateerd aan de hand van de geleverde kennis, ervaring en inzichten die tot een oplossing leiden, niet naar rato van de tijdsinvestering. 

Gedragspraktijk de Hondentolk

CATEGORIE I:
Niet-agressie gerelateerde gedragsproblemen.
Intake-adviesgesprek met huisbezoek, maximaal 2 uur.
Scan van de gezinssituatie + beoordeling type hond + beoordeling gedrag van de hond + no-nonsens adviezen + 14 dagen online en/of telefonische begeleiding. Meerdere huisbezoeken inbegrepen.
Exclusief de km-reistijd vergoeding vice versa van € 0,55/km vanuit standplaats Eys (Gulpen-Wittem).
€ 575,-Het doel van een intake is het inventariseren van de gedragsproblemen, de gezinssituatie, herkomst, de omstandigheden, de voorgeschiedenis en training. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een behandelvoorstel gedaan (type aanpak, te verwachten behandelduur en kosten).

CATEGORIE II:
Agressie gerelateerde gedragsproblemen: alle vormen van *uitvallen, *bijtgedrag en * bijtincidenten naar honden en/of mensen, * vechtende honden. Het tarief wordt vooraf per situatie vastgesteld en gecommuniceerd.

Bij meer dan 1 hond wordt het tarief bepaald aan de hand van de situatie en gedragsproblemen.

€ 750,- tot € 2000,-1) Intake en scan van de actuele situatie + advies.
2) Behandelplan maken.
3) Blokken van agressief gedrag
4) Resocialisatie.
5) Incl. recht op 2 huisbezoeken buiten de intake.
6) Behandelduur maximaal 8 weken.
Reiskosten. Deze gelden voor elke afspraak op locatie. Incl. 21 % BTW.€ 0,55 / kmVisa versa volgens reisafstand Google Maps vanaf het vestigingsadres van de Hondentolk ®.
Energetische behandeling van angst- en agressie-gerelateerde gedragsproblemen.€ 80,-Het uittesten van de perfecte combinatie bloesem-essences met Touch for Health methode.
Inclusief pipetflesje 30 ml met uitgeteste essences.
Individuele training op leslocatie van Hondenschool Limburg /uur€ 80,-Standaard praktijktraining (geen gedragstherapie)
Agressie-blokkade.
Agressie blokkade aanleren. Op de locatie naar keuze vanHondenschool Limburg. Inclusief trainingsmaterialen.
€ 595,- (max. 1 uur).
Respect voor mens en dier staat centraal in onze behandeling. Resultaat en een no-nonsense aanpak zijn evenzeer van belang voor een snelle en passende oplossing.

Boek Hondentaal van binnenuit.

Boek Hondentaal van binnenuit bij afhalen.
€ 20,-
Boek hondentaal van binnenuit bij bestelling via deze website. Klik voor meer informatie op de afbeelding van het boek. Bestel het boek via de hompage met IDEAL.€ 23,50

Annulering

Bij annulering van een afspraak voor een huisbezoek – ongeacht de reden- gelden de volgende regels:

  • Bij annulering tot twee weken voorafgaand aan de afspraak voor het huisbezoek worden de betaalde kosten minus € 50,- administratiekosten gerestitueerd.
  • Bij annulering tot één week voorafgaand aan de afspraak voor het huisbezoek worden 70 % van de betaalde kosten gerestitueerd.
  • Bij annulering binnen 48 uur voorafgaand aan de afspraak voor het huisbezoek wordt 50% van de betaalde kosten gerestitueerd.
  • Bij afbreken tijdens het lopende behandeltraject -ongeacht de reden- is het gehele bedrag verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats.