TARIEVEN

Resultaat scoren is de basis van een afspraak met de Hondentolk ®. De behandelingen zijn kortdurend van aard én succesvol. Samen zorgt dat ervoor dat de kosten voor een behandeling bij de Hondentolk ® in verhouding staan tot het succesvolle resultaat welke in korte tijd gerealiseerd wordt. De kwaliteit zie je terug in een moderne,  diervriendelijke en no-nonsense aanpak van de gedragsproblemen van je hond. De recensies en mond tot mond reclame spreken voor zich.

De Hondentolk ® staat voor het succesvol oplossen van het probleemgedrag in een korte behandelperiode.

Afspraken worden telefonisch gemaakt en per email vastgelegd. Je krijgt een online Intakeformulier toegestuurd. Dat vormt de basis van het aan te leggen dossier.

De vergoeding voor het Huisbezoek dient vooraf te worden voldaan.  Je krijgt daartoe per SMS een betaalverzoek (Tikkie). Op verzoek kun je de vergoeding ook per bankopdracht overmaken.  Al onze prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Betaling tijdens de afspraak of achteraf is niet mogelijk. Eerst na betaling is de afspraak definitief. 

Gedragspraktijk de Hondentolk

CATEGORIE I:
Intake met huisbezoek, maximaal 2 uur.
Scan van de gezinssituatie + beoordeling type hond + beoordeling gedrag van de hond + no-nonsens adviezen + 14 dagen online en/of telefonische begeleiding. Een tweede huisbezoek is inbegrepen.
Dit is exclusief de km-vergoeding vanuit standplaats Eys (Gulpen-Wittem).
€ 475,-Het doel van een intake is het inventariseren van de gedragsproblemen, de gezinssituatie, herkomst, de omstandigheden, de voorgeschiedenis en training. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een behandelvoorstel gedaan (type aanpak, te verwachten behandelduur en kosten).

CATEGORIE II:
Agressie gerelateerde gedragsproblemen: agressief uitvallen, bijtgedrag en bijtincidenten naar honden en/of mensen, vechtende honden.
€ 800,- tot € 1200,-1) Intake en scan van de actuele situatie + advies.
2) Behandelplan maken.
3) Blokken van agressief gedrag
4) Resocialisatie.
5) Training incl. benodigde trainingsmaterialen.
Reiskosten. Deze gelden voor elke afspraak op locatie. Incl. 21 % BTW.€ 0,55 / kmVisa versa volgens reisafstand Google Maps vanaf het vestigingsadres van de Hondentolk ®.
Consult met huisbezoek, volgend op Intake. € 120,- / uurDuur 1 uur.
Per ingaande 15 minuten extra: € 30,-
Energetische behandeling van angst- en agressie-gerelateerde gedragsproblemen.€ 80,-Het uittesten van de perfecte combinatie bloesem-essences met Touch for Health methode.
Inclusief pipetflesje 30 ml met uitgeteste essences.
Individuele training op leslocatie van Hondenschool Limburg /uur€ 80,-Standaard praktijktraining (geen gedragstherapie)
Agressie-blokkade.
Agressie blokkade aanleren. Op de locatie naar keuze vanHondenschool Limburg. Inclusief trainingsmaterialen.
€ 595,- (max. 1 uur).
Respect voor mens en dier staat centraal in onze behandeling. Resultaat en een no-nonsense aanpak zijn evenzeer van belang voor een snelle en passende oplossing.

Boek Hondentaal van binnenuit.

Boek Hondentaal van binnenuit bij afhalen.
€ 20,-
Boek hondentaal van binnenuit bij bestelling via deze website. Klik voor meer informatie op de afbeelding van het boek. Bestel het boek via de hompage met IDEAL.€ 23,50