TARIEVEN

Gedragspraktijk ‘de Hondentolk’ hanteert redelijke prijzen. De behandelingen zijn kortdurend van aard en succesvol. Samen zorgt dat ervoor dat de kosten voor een behandeling bij de Hondentolk ® tot de laagste van Limburg behoren. De kwaliteit zie je terug in een moderne,  diervriendelijke en succesvolle aanpak van de gedragsproblemen van je hond. Onze recensies en mond tot mond reclame spreken voor zich.

Afspraken worden telefonisch vastgelegd. Je krijgt zonodig een online Intake-formulier toegestuurd. Dat vormt de basis van het aan te leggen dossier.
De betaling van het consult wordt voldaan tijdens de afspraak. Al onze prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

Gedragspraktijk de Hondentolk

Intake met huisbezoek. Maximaal 1,5 uur.€ 275,-Het doel van een intake is het inventariseren van de gedragsproblemen, de gezinssituatie, herkomst, de omstandigheden, de voorgeschiedenis en training. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een behandelvoorstel gedaan (type aanpak, te verwachten behandelduur en kosten). Bij akkoord wordt een vervolgafspraak ingepland waarmee de behandeling start.

Boven 15 km enkele reisafstand wordt € 0,35/km reiskosten in rekening gebracht.

Consult met huisbezoek, volgend op Intake. € 120,- / uurDuur 1 uur.
Per ingaande 15 minuten extra: € 25,-
Energetische behandeling van angst- en agressie-gerelateerde gedragsproblemen.€ 85,-Het uittesten van de perfecte combinatie bloesem-essences met Touch for Health methode.
Inclusief pipetflesje 30 ml met uitgeteste essences.
Individuele training op leslocatie van Hondenschool Limburg /uur€ 80,-Standaard praktijktraining (geen gedragstherapie)
Agressie blokkade aanleren. Op de leslocatie van Hondenschool Limburg of op locatie naar keuze. Inclusief trainingsmaterialen. € 295,- (max. 1 uur).
Respect voor mens en dier staat centraal in onze behandeling. Resultaat en een no-nonsense aanpak zijn evenzeer van belang voor een snelle en passende oplossing.

Boek Hondentaal van binnenuit.

Boek Hondentaal van binnenuit bij afhalen.
€ 20,-
Boek hondentaal van binnenuit bij bestelling via deze website. Klik voor meer informatie op de afbeelding van het boek. Bestel het boek via de hompage met IDEAL.€ 23,50