TARIEVEN

Succes is de basis van een afspraak met de Hondentolk ®. De behandelingen zijn kortdurend van aard én succesvol. Samen zorgt dat ervoor dat de kosten voor een behandeling bij de Hondentolk ® in verhouding staan tot het succes welke gerealiseerd wordt. De kwaliteit zie je terug in een moderne,  diervriendelijke en no-nonsense aanpak van de gedragsproblemen van je hond. De recensies en mond tot mond reclame spreken voor zich.

De Hondentolk ® garandeert het succesvol oplossen van het probleemgedrag in een korte behandelduur. Daarom bieden we de no-cure-no-pay garantie.*

Afspraken worden telefonisch vastgelegd. Je krijgt een online Intake-formulier toegestuurd. Dat vormt de basis van het aan te leggen dossier. De kosten van het intakegesprek worden vooraf voldaan; je krijgt per SMS een betaalverzoek. Al onze prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

* Voorafgaand aan de aanvang van de behandeling wordt vastgesteld welke gedragsproblemen opgelost dienen te worden, alsook in welke mate.  Indien daar niet aan wordt voldaan wordt de betaalde vergoeding gerestitueerd. 

Gedragspraktijk de Hondentolk

Intake met huisbezoek.
Scan van de gezinssituatie + beoordeling type hond + beoordeling gedrag van de hond + no-nonsens adviezen + praktische hulp.
Maximaal 2 1/2 uur.

Succesgarantie: no-cure-no-pay.

€ 375,-Het doel van een intake is het inventariseren van de gedragsproblemen, de gezinssituatie, herkomst, de omstandigheden, de voorgeschiedenis en training. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een behandelvoorstel gedaan (type aanpak, te verwachten behandelduur en kosten).

Boven 15 km enkele reisafstand wordt € 0,35/km reiskosten in rekening gebracht.

Consult met huisbezoek, volgend op Intake. € 120,- / uurDuur 1 uur.
Per ingaande 15 minuten extra: € 30,-
Energetische behandeling van angst- en agressie-gerelateerde gedragsproblemen.€ 80,-Het uittesten van de perfecte combinatie bloesem-essences met Touch for Health methode.
Inclusief pipetflesje 30 ml met uitgeteste essences.
Individuele training op leslocatie van Hondenschool Limburg /uur€ 80,-Standaard praktijktraining (geen gedragstherapie)
Agressie-blok
Agressie blokkade aanleren. Op de leslocatie van Hondenschool Limburg of op locatie naar keuze. Inclusief trainingsmaterialen.
€ 295,- (max. 1 uur).
Respect voor mens en dier staat centraal in onze behandeling. Resultaat en een no-nonsense aanpak zijn evenzeer van belang voor een snelle en passende oplossing.

Boek Hondentaal van binnenuit.

Boek Hondentaal van binnenuit bij afhalen.
€ 20,-
Boek hondentaal van binnenuit bij bestelling via deze website. Klik voor meer informatie op de afbeelding van het boek. Bestel het boek via de hompage met IDEAL.€ 23,50