TARIEVEN

Resultaat scoren is de basis van een afspraak met de Hondentolk ®. De behandelingen zijn relatief kortdurend van aard én succesvol. Samen zorgt dat ervoor dat de kosten voor een behandeling bij de Hondentolk ® in verhouding staan tot het succesvolle resultaat welke in korte tijd gerealiseerd wordt *. De kwaliteit zie je terug in een moderne,  diervriendelijke en no-nonsense aanpak van de gedragsproblemen van je hond. De recensies en mond tot mond reclame spreken voor zich.

De Hondentolk ® staat voor het succesvol oplossen van het probleemgedrag in een korte behandelperiode.

De vergoeding voor het huisbezoek dient vooraf te worden voldaan.  Je krijgt daartoe per WhatsApp een betaalverzoek. Al onze prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Op verzoek wordt u een rekening toegestuurd. Betaling tijdens het eerste consult of achteraf is niet mogelijk.  Eerst na betaling is de afspraak definitief. 

*  De behandelkosten worden gemaakt door de verstrekte adviezen over gedrag en training, en aan de hand van de geleverde kennis, ervaring en inzichten. Niet naar rato van de tijdsinvestering in de begeleiding. 

Gedragspraktijk de Hondentolk

TELEFONISCH CONSULT ‘Quick-fix’ van 15 minuten.
Te boeken via deze website.
€ 29,-Indien bijkt dat gedragstherapie van Categorie I of II nodig is (zie verderop in de tabel) om de gedragsproblemen aan te pakken, wordt € 10,- in mindering gebracht op de kosten van de therapeutische behandeling.
TELEFONISCH CONSULT ‘XL’ van 30 Minuten.
Te boeken via deze website.
45,-Indien bijkt dat gedragstherapie van Categorie I of II nodig is (zie verderop in de tabel) om de gedragsproblemen aan te pakken, wordt € 25,- in mindering gebracht op de kosten van de therapeutische behandeling.
EENMALIG HUISBEZOEK van 1 of 1,5 uur.

* In dit Huisbezoek worden géén adviezen over het oplossen van gedragsproblemen gegeven!*

€ 145,- voor 1 uur
€ 220,- voor 1,5 uur
Met betrekking tot overleg over aanschaf puppy of volwassen hond, of hulp bij raskeuze. Ook om duidelijkheid te verschaffen over welke optie (cursus of gedragstherapie) voor jouw hond nodig is.
* In dit Huisbezoek worden géén adviezen over het oplossen van gedragsproblemen gegeven!*
GEDRAGSTHERAPIE CAT. I:
ALLE voorkomend probleemgedrag, BEHALVE agressie gerelateerde gedragingen.

Intake-adviesgesprek met huisbezoek.
Scan van de gezinssituatie + beoordeling type hond + beoordeling gedrag van de hond + no-nonsens adviezen + 8 weken 1 OP 1 begeleiding: online, telefonisch en huisbezoeken inbegrepen.
Exclusief de km-reistijd vergoeding vice versa vanuit standplaats Eys (Gulpen-Wittem) van € 0,55/km.

€ 795,- voor 2 maandenHet doel van een intake is het inventariseren van de gedragsproblemen, de gezinssituatie, herkomst, de omstandigheden, de voorgeschiedenis en training. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een behandelvoorstel gedaan (type aanpak, te verwachten behandelduur en kosten).

GEDRAGSTHERAPIE CAT. II:
ALLE voorkomend probleemgedrag, INCLUSIEF agressie gerelateerde gedragingen.

Agressie gerelateerde gedragsproblemen: alle vormen van *uitvallen, *bijtgedrag en * bijtincidenten naar honden en/of mensen, * vechtende honden. Het tarief wordt vooraf per situatie vastgesteld en gecommuniceerd.

Behandelduur is 2 maanden intensief.

* Categorie II A:
Bij uitvallen naar honden of mensen, echter zonder dat er een bijtincident heeft plaatsgevonden:
€ 1150,- voor 2 maanden.

––––––––––––––––––––––––––––

* Categorie II B:
Bij uitvallen en/of daadwerkelijk bijtincident(en) naar een hond(en):
€ 1650,- voor 2 maanden.

––––––––––––––––––––––––––––

* Categorie II C:
Bij uitvallen en/of een daadwerkelijk bijtincident naar een volwassene of kind:
€ 2800,- voor 2 maanden.

1) Intake en scan van de actuele situatie + advies.
2) Behandelplan maken.
3) Stoppen van agressief gedrag
4) Resocialisatie.
5) Zoveel huisbezoeken als nodig na de intake.
6) Behandelduur 8 weken intensief.
Toeslag op Categorie I en II:
Indien er meerdere honden regelmatig in het gezin leven of functioneren, ook als deze van derden zijn. Eveneens als deze honden geen probleemgedrag vertonen.
Toeslag 2de hond : € 150,-
Toeslag 2e en 3e hond: € 250,-
Reiskosten. Deze gelden voor elke afspraak op locatie. Incl. 21 % BTW.€ 0,55 / kmVisa versa volgens reisafstand Google Maps vanaf het vestigingsadres van de Hondentolk ®.
Energetische behandeling van angst- en agressie-gerelateerde gedragsproblemen.€ 80,-Het uittesten van de perfecte combinatie bloesem-essences met Touch for Health methode.
Inclusief pipetflesje 30 ml met uitgeteste essences.
Individuele training op leslocatie van Hondenschool Limburg /uur€ 80,-Standaard praktijktraining (geen gedragstherapie)

Boek Hondentaal van binnenuit.

Boek Hondentaal van binnenuit bij afhalen.
€ 20,-
Boek hondentaal van binnenuit bij bestelling via deze website. Klik voor meer informatie op de afbeelding van het boek. Bestel het boek via de hompage met IDEAL.€ 23,50

Annulering

Bij annulering van een afspraak voor een huisbezoek – ongeacht de reden- gelden de volgende regels:

  • Bij annulering tot twee weken voorafgaand aan de afspraak voor het huisbezoek worden de betaalde kosten minus € 50,- administratiekosten gerestitueerd.
  • Bij annulering tot één week voorafgaand aan de afspraak voor het huisbezoek worden 70 % van de betaalde kosten gerestitueerd.
  • Bij annulering binnen 48 uur voorafgaand aan de afspraak voor het huisbezoek wordt 50% van de betaalde kosten gerestitueerd.
  • Bij afbreken tijdens het lopende behandeltraject -ongeacht de reden- is het gehele bedrag verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats.