TARIEVEN

Gedragspraktijk ‘de Hondentolk’ hanteert redelijke prijzen. De behandelingen zijn kortdurend van aard. Samen zorgt dat ervoor dat de kosten voor een behandeling bij de Hondentolk ® tot de laagste van Limburg behoren. De kwaliteit zie je terug in een moderne,  diervriendelijke en succesvolle aanpak van de gedragsproblemen van je hond.

Afspraken in de gedragspraktijk worden telefonisch vastgelegd. Je krijgt dan een online Intake-formulier toegestuurd. Dat vormt de basis van het aan te leggen dossier.
De betaling van het consult wordt voldaan tijdens de afspraak. Al onze prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

Gedragspraktijk de Hondentolk

Intake in Gedragspraktijk de Hondentolk.
Rijksweg Zuid 128-C, 6161BS, Geleen.
€ 120,-Duur 1-1,5 uur.
Het doel van een intake is het inventariseren van de gedragsproblemen, de gezinssituatie, herkomst, de omstandigheden, de voorgeschiedenis en training. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een behandelvoorstel gedaan (type aanpak, te verwachten behandelduur en kosten). Bij akkoord wordt een vervolgafspraak ingepland waarmee de behandeling start. Tijdens het intakegesprek worden geen tips of adviezen verstrekt.
Consult in Gedragspraktijk de Hondentolk ®.
(Vervolg op intake)
€ 80,-Duur 1 uur.
Per ingaande 15 minuten € 20,- extra.
Energetische behandeling van angst- en agressie-gerelateerde gedragsproblemen. € 80,-Het uittesten van de perfecte combinatie bloesem-essences met Touch for Health methode.
Inclusief pipetflesje 30 ml met uitgeteste essences.
Individuele training op leslocatie van Hondenschool Limburg€ 60,-Standaard praktijktraining (geen gedragstherapie)
Agressiebehandeling op de leslocatie van Hondenschool Limburg. € 120,- (max. 1 uur).
Respect voor mens en dier staat centraal in onze behandeling. Resultaat en een no-nonsense aanpak zijn evenzeer van belang voor een snelle en passende oplossing.
Eerste huisbezoek€ 220,-Binnen een straal van 15 km vanaf het praktijkadres.
Boven 15 km enkele reisafstand wordt € 0,35/km reiskosten in rekening gebracht.
Vervolg huisbezoek€ 120,-

Boek Hondentaal van binnenuit.

Boek Hondentaal van binnenuit bij afhalen.
€ 19,50
Boek hondentaal van binnenuit bij bestelling via deze website. Klik voor meer informatie op de afbeelding van het boek. Bestel het boek via de hompage met IDEAL.€ 23,50