Troubleshooting door de hondentolk

Iedereen met een hond in opvoeding kent het wel: je hebt vragen over het gedrag waar je geen antwoord op weet. Maar om het nou al een probleem te noemen, dat gaat te ver. Het betreft dan relatief eenvoudige zaken als bijvoorbeeld ‘opspringen, blaffen en bijten en trekken aan de lijn’. Dat hoeven tijdens de opvoeding niet direct  gedragsproblemen te zijn, maar je kunt  het er wel behoorlijke moeilijk mee hebben!

Soms heb je daarom behoefte aan praktische adviezen en vooral ook aan praktische hulp. Dat kan!

Troubleshoot-groep
Godfried Dols  –de Hondentolk–  geeft elke zaterdag les in zijn Troubleshoot-groep. Iedereen kan per zaterdag besluiten deel te nemen, of je nou wel of geen cursist bent. Je kunt je probleem inbrengen in de groep (*¹).
Godfried geeft je uitleg, praktische adviezen en zonodig doet hij je voor wat de bedoeling is. Is het opgelost, dan ben je klaar. Heb je de week erna nog een keer hulp nodig, dan volg je nog een les. Zo krijg je voor ‘kleinere problemen met opvoeden’ 1-op-1 hulp van de Hondentolk zonder dat je een afspraak hoeft te maken voor een spreekuur.

Voor wie?
De Troubleshoot-groep is voor iedereen! Je hoeft geen cursus te volgen om deel te mogen nemen. Je kunt je op de lesdag zelf opgeven voor deelname die dag. Vooraf afspreken hoeft niet. De Troubleshoot-groep is van 12.00-13.00 uur.

⇒  Ben je cursist? Dan is je eerste Troubleshoot-les (eenmalig) GRATIS!
⇒  De kosten zijn € 12,50 per les, contant te voldoen.

*¹ Blijken je vragen toch over echt probleemgedrag te gaan, dan kun je alsnog een afspraak maken voor een spreekuur.

Blij dat t weer goed is!

Honden gedragspraktijk en gedragtherapie de hondentolk